Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

























Μια φορά κι έναν καιρό στην αχανή χιονοσκέπαστη χώρα της καλής Αρκούδας, ζούσε ένα μικρό αγόρι με ονειροπόλα μάτια που το φώναζαν Μάικ...
Κάποια στιγμή εκμυστηρεύτηκε σε ένα φίλο του ότι μόνο στη σκέψη του ονόματός του ένιωθε μια παράξενη δύναμη να τον πηγαίνει εμπρός και πάνω, πολύ πάνω και πως οι τσέπες του γέμιζαν με δυο τεράστια μάγκνουμ. Αυτό ήταν από τότε δέκα χρονών παιδί, έβαλε σκοπό να γίνει Ζορό και Σούπερμαν.
Ο Μάικ που από μικρός ένιωθε πως ήταν ταγμένος για κάτι μεγάλο στη ζωή του, πέρασε τα εφηβικά χρόνια του με πολύ διάβασμα , μελέτη, αναλύσεις, μουσικές συνθέσεις.
Έτσι λοιπόν ο Μάικ εξελίχθηκε όντως σε μεγάλο άνδρα με τεράστιες εξουσίες, και με μια λέξη ανέβασε και κατέβαζε κυβερνήσεις.
Πολλοί τον αγάπησαν τον Μάικ. και όταν οι κυβερνήσεις έπεσαν τελικά σαν χάρτινοι πύργοι , εκείνος έμεινε όρθιος λόγω της αγάπης που υπήρχε γύρω του, την αγάπη που είχε καλλιεργήσει ο ίδιος εκεί στην αχανή χιονοσκέπαστη χώρα της καλής Αρκούδας.
Όμως η ζωή έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι για το Μάικ με τα ονειροπόλα μάτια, όπως γίνεται συνήθως.
Μέσα στην άγρια ζούγκλα με τα παρθένα δάση ανδρώθηκε ένας παλιός παιδικός φίλος του Μάικ , που ζητούσε επίμονα το κεφάλι του. Τι να πει κανείς;
Πολύ γρήγορα ξέσπασε η μάχη ανάμεσά τους... Από τότε η χώρα της καλής Αρκούδας βυθίστηκε στα χιόνια και ξεκόπηκε από την υπόλοιπη γη και το υπόλοιπο Σύμπαν..

Δεν υπάρχουν σχόλια: