Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΜΑΡΤΙΑ



Η αρχή του κακού παρέσυρε μεγάλο αριθμό πλανητών με αποτέλεσμα την πτώση στο πλανήτη Γη των έκπτωτων αγγέλων.
Για εκατομμύρια χρόνια το κακό αυτό έλεγχε τον κόσμο τούτο. Κάτω από αυτήν την αρχή ήσαν οι μαύροι μάγοι που εκτελούσαν τα μαύρα έργα τους .Ωστόσο μετά την παρέμβαση της θέας του Φωτός οι μαύροι μάγοι εξοντώθηκαν ,και μόνο σκεπτομορφές αυτών παρέμειναν δημιουργώντας μαύρες τρύπες για καταστροφές.
Στην συνέχεια κατήλθαν στο πλανήτη υπάρξεις , που σκοπό είχαν να εξελιχθούν πνευματικά .Πέραν αυτού οι υπάρξεις εκείνες είχαν υψηλή νοημοσύνη και άρχισαν να ελέγχουν το D.N.A , με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τεχνικές μορφές και σώματα που στερούνταν της θεικής συνείδησης.Τέτοια δημιουργήματα ήσαν οι κύκλωπες ,οι τιτάνες, οι γίγαντες.
Σήμερα οι σκεπτομορφές αυτών υπάρχουν στο ψυχικό και αστρικό κόσμο. Δυστυχώς αυτές τις σκεπτομορφές τις ενεργοποιούν οι ιδέες και οι πράξεις των ανθρώπων. Έτσι με κατάλληλη τελετουργία , γίνονται επικλήσεις κακών δυνάμεων και σκεπτομορφές αυτών που με την δυνατότητα του κάθε μάγου υλοποιούνται (Όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα στους κυλίνδρους του Λούξορ).
Το θέμα των σκεπτομορφών είναι πολύ μεγάλο βέβαια όμως πρέπει να τονίσουμε την ευθύνη μας για την δημιουργία αρνητικών σκεπτομορφών που είναι πηγή αρνητικής ενέργειας. Η ενέργεια αυτή είναι νοήμων και αόρατη ραδιοβολείται από τους ανθρώπους μέσω των κακών σκέψεων και πράξεων .Κατόπιν εκτοξεύεται από εμάς ως νέφος στην ατμόσφαιρα και με το νόμο της έλξης αποκτά νέες δυνάμεις από άλλους φορείς της ίδιας κραδασμικότητας ,αυξάνοντας σε μέγεθος και ισχύ επισκιάζοντας τόπους και άτομα μεμονωμένα που έχουν όμοιους κραδασμούς. Η εξέλιξη του πλανήτη κατά ένα μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την επιρροή των σκεπτομορφών, με την ένταση και την κατεύθυνση που διαθέτουν,διευθύνουν την περίοδο αυτή την πραγματική εξέλιξη του πλανήτη.

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ο νέος επικεφαλής του CERN


Ο νέος γερμανός γενικός διευθυντής του CERN Ρολφ-Ντίτερ Χόιερ δήλωσε, σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα Sonntag:


«Θέλω να είμαι σίγουρος ότι όλα δουλεύουν σωστά...Έτσι, θα επιτρέψω σε εξωτερική ομάδα ειδικών να κάνει πρόσθετους ελέγχους στον επιταχυντή», πριν αυτός τεθεί ξανά σε λειτουργία, πιθανώς τον Ιούλιο. Η αποκατάσταση της βλάβης στο πανάκριβο μηχάνημα θα κοστίσει πάνω από 20 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να αγγίξει και τα 30 εκατ...
Όταν όμως εργάζεται κανείς σε κάτι για τόσο καιρό, με το χρόνο μπορεί να τυφλωθεί από το σύστημα και να μην ανακαλύψει όλα τα προβλήματα...»
Η ακριβής ημερομηνία επανεκκίνησης του πειράματος, φέτος το καλοκαίρι, θα συζητηθεί από τους επιστήμονες στις αρχές Φεβρουαρίου, σε συνάντησή τους στο Σαμονί της Γαλλίας.

Καταδίκη για το θάνατο του Κ. Ηλιάκη


Ένοχο για το θάνατο του Κ. Ηλιάκη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αναγνώρισης , αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών πάνω από το Αιγαίο το Μάϊο του 2006 έκρινε με απόφασή του το ΙΑ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον Τούρκο πιλότο Χαλί Ιμπραχίμ του Οζντεμπίρ. Το δικαστήριο τον καταδίκασε ερήμην σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών...

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Για την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό




Παραθέτουμε ως Ομάδα Για Την Αλήθεια Στα ΜΜΕ το ακόλουθο Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Φίλων Ελληνοαραβικού Πολιτισμού.

Για την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό,
Βασίλειος Κεράτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΦΕΠ
Ανακρίβειες Περί Τρομοκρατίας Στην Ελλάδα

Εντυπωσιάζει η παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ σχετικά με τα θέματα τρομοκρατίας σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στην Ελλάδα. Πολιτικές σκοπιμότητες αλλά και συμφέροντα που ελέγχουν τα ΜΜΕ απροσανατολίζουν το κοινό. Ερωτηματικά που πρέπει να απντηθούν:

1ον Η σχέση της οργάνωσης Grapo με τη 17Ν.

2ον Το εξ Ισπανίας χτύπημα εναντίον του κ. Μπακογιάννη .

3ον Η σχέση Baander Mainhof με Mossad, Ερυθρές Ταξιαρχίες και Στοά P2-ΕΛΑ.

4ον Η δήθεν εξαρθροθείσα 17Ν και το νέο απρόσεχτο των δήθεν νεοσυλλέκτων τρομοκρατών.

5ον Η σχέση ΝΑΤΟ-δήθεν αριστερής τρομοκρατίας και η ανάδειξη εξακριβομένων τρομοκρατών σε θέσεις Πρωθυπουργών και Προέδρων στον καπιταλιστικό κόσμο.

Μετά Τιμής,
Ο Πρόεδρος
Πάλμος Γ.

Δια Περαιτέρω Πληροφορίες Στη Διάθεσή Σας
Τηλ: 210-8033260
Κιν: 6941463153

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Ύμνος εις την Ελευθερίαν



Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βία μετράει τη γη.
Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!
Εκεί μέσα εκατοικούσες
πικραμένη, εντροπαλή,
κι ένα στόμα ακαρτερούσες,
«έλα πάλι», να σου πει.
Άργειε νάλθει εκείνη η μέρα,
κι ήταν όλα σιωπηλά,
γιατί τά 'σκιαζε η φοβέρα
και τα πλάκωνε η σκλαβιά.

Τουρκική φρεγάτα και στο... Σούνιο








Στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σουνίου και Κέας έφθασε χθες μία τουρκική φρεγάτα, παραβιάζοντας τους κανόνες του Ναυτικού Δικαίου περί «αβλαβούς διέλευσης».
Η τουρκική φρεγάτα «Τurgut Reis» έπλευσε χθες εντός ελληνικών χωρικών υδάτων για διάστημα μεγαλύτερο των οκτώ ωρών και αφού τα παρατηρητήρια Ανδρου και Καφηρέα είχαν αντιληφθεί την πορεία της, η οποία ξεκίνησε στις 9 το πρωί, όταν το πλοίο αποσπάστηκε από την τουρκική ναυτική δύναμη που συμμετέχει στην άσκηση Αcik Deniz (Ανοιχτή Θάλασσα).Κάνοντας αναστροφή παραβιάζοντας τους κανόνες της ''αβλαβούς διέλευσης''...

Όμως τι σημαίνει αβλαβή διέλευση:
Είναι η κίνηση ενός σκάφους εντός των χωρικών υδάτων μιας χώρας.Το Σκάφος είναι υποχρεωμένο να κρατάει σταθερή πορεία και διεύθυνση,χωρίς να κινηθεί κάθετα προς την ακτή.Δηλαδή το σκάφος πρέπει με σαφή τρόπο να κινηθεί ειρηνικά στα πλαίσια πάντα μιας ασκήσεως.Κάτι που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη φορά που οι ΤΟΥΡΚΟΙ προβαίνουν σε τέτοιας μορφή πρόκληση...



Πάντως πηγές του Πολεμικού Ναυτικού δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εμφάνισης και νέων, «αναβαθμισμένων» προκλήσεων στο επόμενο δεκαήμερο.











Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: επικοινωνία του ΛΑ.Ο.Σ. με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο,εξαπάτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων σχετικά με την διπλή ονομασία με την διπλή ονομασία των Σκοπιών,και επιστολές με δηλώσεις 43 αποχωρησάντων από το κόμμα που κοροϊδεύει τον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλο Πολιτικό κόμμα...

H προ εξαμήνου TV εκπομπή στο ΤΗΛΕΦΩΣ στην οποία συμμετείχε ο κύριος ΠΑΛΜΟΣ με παρουσιαστή τον κύριο ΧΙΝΤΖΟΓΛΟΥ ,εντυπωσίασε διότι:

1.Παρουσιάστηκε video που αποκαλύπτει τη μεγάλη γκάφα του πρέσβη -αντιπροέδρου του κόμματος , ο οποίος χαρακτήρισε και ευχήθηκε τα Σκόπια ως Μακεδονία.Στο video που παρουσιάστηκε υπάρχει και στιγμιότυπο από την κρατική τηλεόραση των Σκοπίων που επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο γεγονός...
2.Παρουσιάστηκε video από τις ειδήσεις του ANTENNA ,όπου ο κύριος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ δηλώνει κατά επανάληψη ότι αποδέχεται την διπλή ονομασία για το κράτος των Σκοπιών, η άποψη του αυτή διαμορφώθηκε όπως φαίνεται, μετά το βέτο της Ν.Δ.
3.Παρουσιάστηκαν έγγραφα συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ. με το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο στα οποία αναφέρεται ως εκπρόσωπος του κόμματος ένα άγνωστο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., ονόματι κυρία Ζωηρού.
4.Διαβάστηκαν επιστολές αποχωρησάντων σημαντικών στελεχών ,οι οποίοι καταθέτουν βαρύτατες κατηγορίες .
5.Ανακοινώθηκε ακόμη η ύπαρξη άλλης μιας γεμάτης τσάντας τέτοιου υλικού το οποίο θα ανακοινωθεί στα ΜΜΕ από το Σεπτέμβριο.
Ο κύριος ΠAΛΜΟΣ είναι σίγουρα δυσαρεστημένος από όλα αυτά,αλλά κυρίως από τη συγκάλυψη του μεγάλου θέματος της αρχαιοκαπηλίας, όπου εξαιτίας των καταγγελιών του αναγκάστηκε η κυβέρνηση προ μηνός να ψηφίσει νέο νόμο σχετικό.
Ωστόσο ο αγώνας θα συνεχιστεί κατά της οποιασδήποτε ανθελληνικής δράσης...
Βέβαια ο αξιότιμος κύριος ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ πέρα από αυτά, είναι ο καλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ,γιατί έχει μεγάλη καρδιά...Για το λόγο αυτό δημιούργησε και, ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...