Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Το μυστήριο των κρυστάλλινων κρανίων























Σύμφωνα λοιπόν με κάποιους θρύλους των ιθαγενών της Αμερικανικής ηπείρου υπάρχουν 13 κρυστάλλινα κρανία φτιαγμένα από ατόφιο ορυκτό κρύσταλο (χαλαζία) και τα οποία είναι σε φυσιολογικό μέγεθος και λέγεται ότι μιλούν και μεταδίδουν πληροφορίες.

Το 1970, το κρανίο της εικόνας είχε εξεταστεί σε ειδικά εργαστήρια της Καλιφόρνιας. Ο μελετητής του κρανίου Frank Dorland, ανακάλυψε πως το κρανίο ολόκληρο κατασκευάστηκε από το ίδιο κομμάτι πέτρας χαλαζία. Έχει χαραχτεί στο φυσικό άξονα του κρυστάλλου, κάτι που είναι στη σύγχρονη εποχή, η πρώτη διαδικασία, για να αποφύγει ο κατασκευαστής το σπάσιμο, ενώ διαμορφώνει το γλυπτό του. Ο άγνωστος καλλιτέχνης δεν φαίνεται να χρησιμοποίησε κανένα εργαλείο μεταλλικό, παρά την μεγάλη μικροσκοπική ανάλυση. Δεν υπάρχει σημάδι γρατζουνιάς στο κρύσταλλο. Αλλά και η πυκνότητα του κρυστάλλου είναι τόσο μεγάλη, που κι ένα σύγχρονο μεταλλικό εργαλείο, δεν θα μπορούσε να το σημαδέψει.

Ο Dorland διαπίστωσε πως το κρανίο σμιλεύτηκε πρώτα σε μία τραχιά μορφή, πιθανώς με διαμάντι. Στη συνέχεια, έγινε η λεπτή διαμόρφωση, η λείανση και η στίλβωση, με τη βοήθεια άμμου, νερού και πυριτίου κρυστάλλου. Το μεγάλο πρόβλημα, είναι πως αυτές οι διαδικασίες, θα απαιτούσαν πάνω από 300 χρόνια για να ολοκληρωθεί το κρανίο! Άραγε υπήρχαν κάποιοι που έκαναν ένα τέτοιο άθλο, ή μία άγνωστη σε μας τεχνολογία δημιούργησε το κρανίο;

Τα ζυγωματικά του ενεργούν σαν ελαφριοί σωλήνες, που διοχετεύουν φως από τη βάση του κρανίου στις υποδοχές των ματιών του. Από τις υποδοχές των ματιών, μικροσκοπικοί κοίλοι φακοί, μεταφέρουν το φως στη συνέχεια, στο ανώτερο μέρος του κρανίου. Στο εσωτερικό του κρανίου, υπάρχει ένα πρίσμα από μικροσκοπικά φωτεινά κανάλια, από τα οποία όλο το ανάγλυφο φωτίζεται.

Το μυστήριο του κρανίου, δεν σταματά όμως εδώ. Ο συγγραφέας ενός βιβλίου για το θέμα αυτό, Richard Garvin, πιστεύει πως σχεδιάστηκε για να φωτίζεται με λίγο φως, αλλά το πρίσμα κάνει να φωτίζεται ολόκληρο και τα μάτια να μοιάζουν πως φλογίζονται. Πράγματι, ο Dorland ανάφερε πως με τα πειράματά του, είδε τα φώτα στα μάτια να μοιάζουν με πυρκαγιά. Διαπιστώθηκε πως η σιαγόνα κινείται όπως θα συνέβαινε σε ένα πραγματικό κρανίο, έτοιμο να αρθρώσει λόγο ή να μασήσει τροφή.

Γιατί όμως κατασκευάστηκε αυτό το αντικείμενο; Ήταν απλά έργο ενός εμπνευσμένου καλλιτέχνη, ή όπως πιστεύει ο Dorland, προοριζόταν για τελετουργικούς και προφητικούς σκοπούς? Περίεργα φαινόμενα συνδέονται μαζί του.

Διάφοροι παρατηρητές έχουν αναφέρει, πως ενώ το εξέταζαν, το κρανίο άλλαζε χρώματα, σαν ένα λευκό χρώμα να κάλυπτε το μέτωπο, ή εξαφανιζόταν σαν να γινόταν αόρατο για λίγα λεπτά, άλλοτε σκοτείνιαζε ένα σημείο, το οποίο μετά εξαφανιζόταν, άλλοτε στις υποδοχές των ματιών έβλεπαν σχήματα, όπως κτήρια κι άλλα αντικείμενα, άλλοτε μία αύρα κάλυπτε το κρανίο για λίγα λεπτά. Η αίσθηση της μυρωδιάς, του ήχου, της θερμότητας, έχουν παρατηρηθεί στο κρανίο.

Ο Dorland θεωρεί πως το κρύσταλλο υποκινεί ένα άγνωστο μέρος του εγκεφάλου κι ανοίγει μία ψυχική πόρτα προς το σύμπαν. Τα κρύσταλλα εκπέμπουν συνεχώς ηλεκτρισμό, όπως τα ραδιοκύματα. Επειδή ο ανθρώπινος εγκέφαλος κάνει το ίδιο, αλληλοεπιδρούν. Διαπίστωσε πως οι θέσεις του Ήλιου, της Σελήνη, των πλανητών, είχαν σχέση με τα περιοδικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν στο κρανίο. Η ερευνήτρια MarianneZezelic πιστεύει επίσης το κρανίο χρησιμοποιήθηκε για να υποκινήσει και να ενισχύσει ψυχικές δυνατότητες όσων το έχουν. Λέει πως «χρησιμεύει σαν ένα συσσωρευτής του γήινου μαγνητισμού. Και όταν το κοιτάζουμε, υποκινεί την παρεγκεφαλίδα μας. Η παρεγκεφαλίδα επομένως γίνεται μια δεξαμενή του μαγνητισμού που επηρεάζει την ποιότητα της μαγνητικής εκροής μέσω των ματιών, οργανώνοντας κατά συνέπεια μια συνεχή ροή του μαγνητισμού μεταξύ του παρατηρητή και του κρυστάλλου. Το ποσό ενέργειας που εισάγει τον εγκέφαλο αυξάνεται τελικά σε μια τέτοια αναλογία ώστε να επηρεαστούν οι πόλοι του εγκεφάλου, μια περιοχή που επεκτείνεται ακριβώς επάνω από τα μάτια, συμβάλλοντας στα ψυχικά φαινόμενα». (πιθανά εννοεί το άνοιγμα του τρίτου ματιού). Ο Tom Bearden, ένας ψυχομέτρης μελετητής, είπε πως το κρανίο μετασχηματίζει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια και χρησιμοποιείται ως ενισχυτής και ως συσκευή αποστολής σημάτων ψυχικών δυνάμεων και γήινης ενέργειας.

Οι ερευνητές διαπιστώνουν και συμπεραίνουν πως στη σύγχρονη εποχή, που ο άνθρωπος έφθασε και πάτησε στο φεγγάρι, είναι αδύνατον να κατασκευάσει ένα τέτοιο ανάγλυφο, και δεν είναι θέμα υπομονής ή χρόνου, αλλά απλά είναι αδύνατον!

Παρʼό,τι υπάρχουν άνθρωποι που αμφισβήτησαν το ότι το κρανίο ανακαλύφθηκε από τον Mitchell-Hedges και την κόρη του, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, την άρτια τεχνική του, την ύπαρξη μη-λογικής εξήγησης της κατασκευής του, αλλά και τα περίεργα φαινόμενα που το ακολουθούν. Είναι από τα αντικείμενα, που ενώ η επιστήμη αποδέχεται πως έχουν κατασκευαστεί σε εποχή που τα τεχνικά μέσα δεν επέτρεπαν τέτοιες κατασκευές, τα δέχεται σαν μυστήρια και δεν τα απορρίπτει.

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ





ΠΡΟΣ:ομάδα για την αλήθεια στα ΜΜΕ

Αγαπητή ομάδα για την αλήθεια στα ΜΜΕ,

θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι ο κ. Φουράκης στα βιβλία του αναφέρει για "εσωγήινους", όπως και ο φίλος του κ. ΠΑΛΜΟΥ, ο κ. Λιακόπουλος που μας μιλάει για τους "ΝΕΦΕΛΙΜ"...
Ωστόσο ο μεν κ.Φούρακης στα "βιβλία" του αναφέρει ότι αυτοί(οι εσωγήινοι) έχουν DNA με βάση το πυρίτιο...
Πράγματι έχουν βάση το πυρίτιο στο DNA τους, αλλά ποιοί;
Tα ανθρωποειδή τύπου "Ρόσγουελ" με ουδέτερη φύση που κατασκεύασαν οι Αμερικανοί, και όχι μόνο(υπάρχουν στοιχεία στα αρχεία της ομάδας μας).
Εδώ φαίνεται το μέγιστο της σατανικότητάς τους...
Συνεπώς οι προαναφερθέντες προσπαθούν να εμφυτεύουν ιούς σκέψης περί "ΝΕΦΕΛΙΜ" και εξωγήινων στην κοινή γνώμη μέσα από τα βιβλία τους και στις εκπομπές τους , ώστε να διαστρεβλώσουν την συνείδηση του κόσμου...

Θέλουμε επίσημα να μας απαντήσετε αν θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα...


Υ.Γ: Για όσα σοβαρά θέματα σας έχουμε προτείνει να ασχοληθείτε, όπως με την ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ή με την δεύτερη γενιά εν Eλλάδι μεταναστών, ουδεμία ευαισθησία δείξατε έως τώρα. Άραγε γιατί;

Πάντα στην διάθεσή σας...

Μετά τιμής
ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ
http://iokh.blogspot.com

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

"Η ρύπανση «χτυπάει» την καρδιά μας"
















Τα στοιχεία έρευνας που αποκαλύπτει η «Κ» για την επιβλαβή δράση των μικροσωματιδίων
Του Γιάννη Ελαφρου
Είναι εξαιρετικά μικρά, κυριολεκτικά αόρατα, αλλά άκρως επιβλαβή για την υγεία μας. Μάλιστα, όσο πιο μικρά... τόσο πιο επικίνδυνα. Ο λόγος για τα αιωρούμενα σωματίδια, που βρίσκονται στον αέρα που αναπνέουμε. Ερευνα που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, από διεπιστημονική ομάδα, αποδεικνύει ότι στην ατμόσφαιρα καταγράφονται μεγάλες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων. Μάλιστα, για πρώτη φορά στην Αθήνα καταγράφονται οι συγκεντρώσεις των μικροσκοπικών σωματιδίων, διαμέτρου μικρότερης από ένα μικρό (ένα εκατομμυριοστό του μέτρου), γνωστά και ως ΡΜ1, ενώ αποκαλύπτεται μια ιδιαίτερα επικίνδυνη σχέση των υψηλών συγκεντρώσεων με τις καρδιακές αρρυθμίες. Το νέφος της Αθήνας, όσο κι αν είναι διαφανές, όσο κι αν το αγνοεί η πολιτεία, είναι εδώ. Απαιτούνται επειγόντως μέτρα!
«Κατά 34% αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης συμπτωμάτων αρρυθμίας, για κάθε 1 μg/m3 αύξησης της παρουσίας ΡΜ1, τη θερμή περίοδο (από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο). Όταν μάλιστα τα ΡΜ1 ξεπερνούν τα 4 μg/m3 τότε ο κίνδυνος οκταπλασιάζεται», αποκαλύπτει στην «Κ» ο κ. Παναγιώτης Νάστος, επίκουρος καθηγητής Κλιματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της επιστημονικής ομάδας.
Εμφάνιση αρρυθμίας
Πρόσφατα, στο διεθνές περιοδικό Fresenius μια ομάδα Ελλήνων γεωλόγων, κλιματολόγων και ιατρών δημοσίευσαν τα αποτελέσματα μιας έρευνας, που διεξήχθη από 1/10/2006 έως 30/9/2007 και αφορούσε τη συγκέντρωση των αιωρούμενων σωματιδίων στην ατμόσφαιρα της Αθήνας και την επίδρασή τους στην υγεία των Αθηναίων και συγκεκριμένα στις καρδιακές αρρυθμίες. «Μελετούμε συστηματικά τις συγκεντρώσεις των αιωρούμενων σωματιδίων για πάνω από δύο χρόνια (έχουμε πάνω από 8.000 μετρήσεις!), καταγράφοντας ταυτόχρονα τις συνέπειες σε καρδιαγγειακά νοσήματα», λέει στην «Κ» ο ιατρός κ. Κώστας Γρηγορόπουλος, εκ των συντελεστών της έρευνας. Η έρευνα καταγράφει υψηλότατες συγκεντρώσεις των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ 10 (διαμέτρου 10 μικρά), αλλά και ισχυρή παρουσία των μικροσκοπικών «φονιάδων» ΡΜ1. Για παράδειγμα, στη λεωφόρο Αμφιθέας με την πολύ έντονη κίνηση, το πρωινό δίωρο της αιχμής (7 - 9 π.μ.) καταγράφηκαν τον Ιανουάριο του 2007 μέσες συγκεντρώσεις PM10 70 μg/m3, τον Φεβρουάριο 68 μg/m3 και τον Μάρτιο 75 μg/m3, όταν το θεσπισμένο όριο της Ε.Ε. είναι να μην ξεπερνούν τα ΡΜ10 τα 50 μg/m3 για πάνω από 35 μέρες το χρόνο!
Ειδικά την περίοδο της εισβολής των νεφών σκόνης από τη Σαχάρα η κατάσταση ήταν δραματική. Στις 22 Απριλίου 2008 οι τιμές των PM10 ήταν μεταξύ 140-200 μg/m3, τρεις και πλέον φορές πάνω από τα όρια! Τα PM2,5 μετρήθηκαν στα 45-55 μg/m3, διπλάσιο από τα σχετικά όρια της Ε.Ε. Τέλος, τα PM1 ήταν πολύ αυξημένα σε σχέση με τις μέσες τιμές του έτους.
Με την αναπνοή
«Τα αιωρούμενα σωματίδια είναι σωματίδια ανόργανης ή οργανικής ύλης είτε σε στερεά, είτε σε υγρή μορφή (σταγονίδια). Είναι φυσικής (άμμος ή άλατα της θάλασσας) ή ανθρωπογενούς προέλευσης (κεντρική θέρμανση κτιρίων, μεταφορές, βιομηχανία)», μας διευκρινίζει στην «Κ» ο κ. Γιώργος Φερεντίνος, καθηγητής στο Γεωλογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. «Τα αιωρούμενα σωματίδια εισερχόμενα διαμέσου της αναπνευστικής οδού καταλήγουν στο κυκλοφορικό σύστημα όπου διαμέσου αυτού, εναποτίθενται στα διάφορα όργανα. Τα σωματίδια με μέγεθος έως 5 μικρά κατακρατούνται στη ρινική κοιλότητα. Αλλά εκείνα που έχουν μέγεθος ένα μικρό καταλήγουν στα βρογχιόλια και αυτά των 0,5 μm φθάνουν έως και τις κυψελίδες. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι τα σωματίδια έχουν αυξημένη τοξικότητα καθότι στην επιφάνειά τους περιέχουν τοξικά βαρέα μέταλλα», συμπληρώνει ο κ. Γρηγορόπουλος. Ειδικά, τα ΡΜ1 προέρχονται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες, δηλαδή από τα οχήματα και την κεντρική θέρμανση των κτιρίων.
Οσο πιο μικρά... τόσο πιο επικίνδυνα
Οι ερευνητές μέτρησαν τα μικροσωματίδια σε ένδεκα κομβικά σημεία της Αθήνας: Αριστοτέλους, Ομόνοια, Σύνταγμα, Μεσογείων, Χίλτον, Ν. Ηράκλειο, Λεωφόρο Συγγρού (Αγιος Σώστης), Λεωφόρος Αμφιθέας, Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο και Πειραιάς (Αγία Τριάδα). Οι μετρήσεις έγιναν σε ώρες αιχμής (μεταξύ 7.30 και 8.45 π.μ.) και σε ύψος 2 μέτρων από το έδαφος, εξετάζοντας δηλαδή το αναπνεύσιμο κλάσμα και όχι σε μεγάλο ύψος, που φυσικά οι συγκεντρώσεις είναι μικρότερες. Ταυτόχρονα, γινόταν καθημερινά η καταγραφή των περιστατικών με συμπτώματα διαταραχών του ρυθμού της καρδιάς (αρρυθμία) ή άλλα συμπτώματα (τα οποία συσχετίζουν και διεθνώς πολλοί επιστήμονες με τα σωματίδια) σε εξωτερικά ιατρεία επειγόντων περιστατικών, σε νοσοκομεία, που βρίσκονταν κοντά σε σταθμούς μέτρησης.
Ποια είναι τα ευρήματα της έρευνας;
- Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα σημειώθηκαν στους σταθμούς Αριστοτέλους και Λεωφόρου Αμφιθέας, σε περιοχές με έντονη κίνηση αυτοκινήτων.
- Οι συγκεντρώσεις ήταν μεγαλύτερες κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε σχέση με το καλοκαίρι, παρατήρηση που υποδεικνύει ότι η κεντρική θέρμανση των κτιρίων επίσης επιβαρύνει σημαντικά.
- Η στατιστική συσχέτιση έδειξε ότι όσο πιο μεγάλη είναι η συγκέντρωση μικροσωματιδίων τόσο πιο μεγάλος είναι ο αριθμός των περιστατικών με διαταραχές στον καρδιακό ρυθμό.
- Το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο το καλοκαίρι από ότι τον χειμώνα.
- Ο γυναικείος πληθυσμός (60%) είναι πιο ευάλωτος από τον ανδρικό (40%).
- Η αύξηση των επισκέψεων με αρρυθμίες στα νοσοκομεία συνεχίζεται έως και τρεις ημέρες μετά την εμφάνιση των υψηλών συγκεντρώσεων, σε ποσοστό περίπου 5%.
«Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το εύρημα ότι οι επισκέπτες με περιστατικά αρρυθμίας, στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν ήταν ούτε καπνιστές, ούτε είχαν καρδιακά προβλήματα, ούτε ηλικιωμένοι», τονίζει ο κ. Γρηγορόπουλος. «Τέτοια φαινόμενα μπορεί να προκαλέσουν και εμφράγματα. Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν αναπνέουμε άνετα στην Αθήνα. Προς το παρόν μας σώζει ο αέρας. Το ζήτημα όμως είναι να ληφθούν μέτρα από την Πολιτεία, που θα οδηγούν πρώτα και κύρια στον περιορισμό της κίνησης των Ι.Χ.».
Η ερευνητική ομάδα, που συνεχίζει το έργο της, διαθέτει γεωλόγους, ιατρούς, κλιματολόγους, υγιεινολόγους, μετεωρολόγους και ηλεκτρονικούς. Συγκεκριμένα, αποτελείται από τους: Κ. Γρηγορόπουλο, Π. Νάστο, Γ. Φερεντίνο, Α. Γιαλούρη, Α. Λάμπρου, Δ. Αυγέρη, Β. Καλαμπόκη, Θ. Βασιλείου, Δ. Σαρατσιώτη, Ι. Μαυροϊδάκο, Ε. Σαραγά, Ο. Γουγούσκα. Ιστοσελίδα: www.health2003pm.gr.