Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Μαρτυρία


"...Λόγω της συμμετοχής μου στις μυστικές υπηρεσίες της ελλάδος, εκ των πραγμάτων είχα μια μικρή δύνατότητα θέασης σε γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ της βάσης της Νέας Μάκρης και του Πεντελικού Όρους, με σημείο αναφοράς την λεγόμενη σπηλιά του Νταβέλι.
Ο συγκεκριμένος χώρος για ένα μέγαλο διάστημα είχε αποτελέσει χώρος του ΝΑΤΟ, και δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση στο κοινό.
Εκείνο που είχα αντιληφθεί με βεβαιότητα ήταν ότι γίνοταν πειράματα που αφορούσαν την διάσπαση του χωροχρόνου .
Προσωπικά όσον αφορά την σπηλιά του Νταβέλι μπορώ να πω ότι είδα μορφές εντός του ελεγχόμενου χώρου από το ΝΑΤΟ, οι οποίες δεν θα έπρεπε να βρίσκονται κανονικά εκεί.
Συγκεκριμένα εμφανίστηκαν ζώα της προιστορικής εποχής σαν σε προβολή τρισδιάστατης εικόνας, που θα μπορούσε κανείς να πει ότι ίσως ήταν η διάσπαση του χωροχρόνου.
Το τελευταίο βασίζεται στην αρχή ότι : H ενέργεια δεν καταστρέφεται, αλλά μεταβάλλεται.
Αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλες δυνάμεις όχι μόνο γνώριζαν την προαναφερθείσα αρχή, αλλά προσπάθησαν να την αποκωδικοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό,ώστε να την χρησιμοποιήσουν ως όπλο τους. Αυτό το γέγονος το διασταύρωσα ,και από έναν πράκτορα που έδρασε κατά την περίοδο της κατοχής, με σοβαρές αποστολές. Όπως την περίπτωση εκείνη που πήρε απότα χέρια των Γερμανών έναν πρώην Πρωθυπουργό της μετακατοχικής κυβερνήσεως, ώστε να τον παραδώσει στους συμμάχους με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας για συνεργασία με τον εχθρό.
Κάποτε λοιπόν εκείνος ο σοβαρός πράκτορας, Ά μέγεθους, των Βρεταννικών μυστικών υπηρεσίων, και αρκετά παλαιός, ο οποίος είχε ειδικευτεί στην φωτογραφία. Μου εκμυστηρεύτηκε πως υπήρχε φίλμ,που τους έδινε την δυνατότητα να φωτογραφήσουν ένα χώρο, και να εμφανίζονται στο Φίλμ ποιοι βρίσκοταν εκεί πριν από κάποιο χρονικό διάστημα.
Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε πόσο προδοτικά λειτουργεί το επίσημο κράτος ,όπου βέβαια το διαχειρίζεται μια άρχουσα τάξη, η οποία δεν σκέπτεται ούτε κατ' ελάχιστον ελληνικά. Διότι ο τρόπος της σκέψης που την διατρέχει την συγκεκριμένη τάξη έχει τις ρίζες της στις αρχές της Τουρκοκρατίας.
Επιπλέον στην ελλάδα σήμερα υπάρχει και ένα κομμάτι ανθρώπων που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους προγόνους μας σαν όχημα για να κερδίσει χρήματα, και τις περισσότερες φορές το κάνει αυτό δυστυχώς παραποιώντας το πραγματικό νόημα της γνώσης τους ,που έρχεται από το παρελθόν. Το φαινόμενο αυτό ας το ονομάσουμε Εθνοκαπηλία,και είναι το ιδιο προδοτικό
όπως και το επίσημο κράτος..."
(Απόσπασμα από το βιβλίο: "ΙΩΚΗ")

Δεν υπάρχουν σχόλια: