Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Φανταστάσου ένα βουνό που στη κορυφή κατοικεί ο Θεός και όλοι θέλουμε να φθάσουμε εκεί. Λέει η λοιπόν η μια θρησκεία, ο δρόμος που εμείς ακολουθούμε είναι ο σωστός, η άλλη ισχυρίζεται το ίδιο και άκρη δεν βρίσκεται.

Όμως είναι λάθος τραγικό να κατηγορούμε και να καταδικάσουμε την άλφα ή βήτα θρησκεία, όταν έχουν γίνει οι φανατικότεροι πόλεμοι στο όνομα των θρησκειών και έχουν διαλυθεί ολόκληροι πολιτισμοί.
Δυστυχώς απομακρυνθήκατε από τον ουράνιο Πατέρα μας όπως ο Άσωτος υιός. Οι άνθρωποι μέσα από τις σκέψεις και τις πράξεις τους σπέρνουν την δυστυχία.
Αυτή η Γη ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια, άνθρωπε της λήθης, ζητάει ενέργεια θετική, δεν αντέχει άλλο την κακομεταχείριση έχει ψυχή ζώσα.
Είναι σημαντικό πάνω από όλα να γνωρίζουμε πως ζωή είναι το σύνολο όλων των βιολογικών μεταβολισμών που συμβαίνουν αυτόματα, από νοήμονες ζωτικές ενέργειες του Σύμπαντος κόσμου, σε οποιαδήποτε υπάρξει συμπεριλαμβανομένου και εκείνες των φυτών και ορυκτών, με σκοπό να επιφέρουν την εξέλιξη της Δημιουργίας στο σύνολό της.
Η εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας πραγματοποιείται αενάως, με στόχο την πνευματοποίηση των πάντων. Αυτή λοιπόν η εξελικτική πορεία διέρχεται από κάποια στάδια μύησης.
Για τον άνθρωπο αυτά τα στάδια είναι οι δοκιμασίες, η σταύρωση των παθών, ο θάνατος, η Ανάσταση. Έτσι λοιπόν το μεγάλο έργο των ανθρώπων είναι η εξυπηρέτηση στη ζωή.
Θυμήσου εκείνο το περιβόητο που είπε ο Ιησούς Χριστός : "... Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, αφαιρέσατε τα κλειδιά της γνώσης, δεν μπήκατε, αλλά δεν αφήσατε και τους άλλους να μπούνε..."
Το ίδιο συμβαίνει και στις μέρες μας, όπου οι άνθρωποι γεννιώνται στην σκλαβιά τυφλοί, προσπαθώντας να τους βρούμε το φως.
Μια απόφαση είναι να κόψετε τα δέντρο που δεν κάνει καρπούς και να το ρίξετε στη φωτιά. Διότι ο νους είναι ο σπορέας των έργων και ας μην ξεχνάτε : "Ότι σπέρνουμε θερίζουμε". Αλλά και ότι σκέψεις κάνουμε, τότε εκείνες κατά την διάρκεια της ημέρας πραγματοποιούνται.
Είναι αναγκαίο να κάνουμε σκέψεις ήρεμες, σταθερές, μελετημένες, που θα έχουν για σκοπό την εξυπηρέτηση της ζωής. Διότι σχεδόν όλες οι επιλογές που αφορούν την ζωή σας δυστυχώς έχουν καθοριστεί από όλους εκείνους τους παράγοντες που διαμόρφωσαν τον εαυτό σας, αλλά κυρίως την σκέψη σας.
Από την πρωταρχική “Εγώ Ειμί Παρουσία” εκπορεύεται ρεύμα ηλεκτρονικής ουσίας προς το φυσικό σώμα του ανθρώπου δια μέσου του Σχοινίου του Αργυρίου εισέρχεται στο σώμα από την κορυφή του κεφαλιού, αγκυροβολείται στην καρδιά του ανθρώπου ως πηγή ζωής που είναι η δύναμη που κάνει την καρδιά και τους πνεύμονες να πάλλονται.
Οι πρώτες ρίζες φυλές του ανθρώπου δεν γνώρισαν θάνατο και είχαν όλη τη θεική χορηγεία.Ζούσαν στη μακαριότητα, στη θεική αγάπη, και στερούντο σάρκινου φορέα.
Η μεταστοιχείωση του ανθρώπου σε παχυλή χονδροειδή ουσία που έχει σήμερα έγινε στα μέσα της Ατλάντιας περιόδου, όταν άσαρκοι δημιούργησαν ανθρώπους με σάρκα και οστά.
Γενικότερα η ψυχοπνευματική ανάπτυξη του ανθρώπου συντελείται ανά τους αιώνες με την συνολική ανάπτυξη επτά φυλών επί της Γης.
 Ο Ιησούς με την Aνάληψή Tου κατάργησε όλους τους δρόμους για την αλήθεια και ο μόνος δρόμος που έμεινε είναι η αγάπη.
H  Ανάληψη είναι το υπέρτατο της προσπάθειας του ανθρώπου στην εξελικτική πορεία του προς το θείο.
 Η εξελικτική πορεία είναι κοσμικός νόμος που δεν αφορά μόνο τον άνθρωπο, αλλά τα πάντα , ακόμη και τις θεικές οντότητες , εκτός του Ενός Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: