Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

"Συναισθηματική ταύτιση και αστρικός πόλεμος"

 Γράφει ο Ν. Αργυρίου

Το συναίσθημα είναι η βάση  του αστρικού σώματος του ανθρώπου και συνδέεται άμεσα με την "συναισθηματική ταύτιση".
Η ταύτιση αυτή μέσα στο "κατάλληλο περιβάλλον" αφήνει το συναίσθημα να δρα ως "κλειδί" ανοίγοντας αποκρυφιστικές  θύρες.
Με την  "συναισθηματική ταύτιση" μπορεί κάποιος να καταλάβει,  τα αισθήματα του άλλου, ακόμη και τα πιο απόκρυφα. Aλλά και με τις συντονισμένες αποκρυφιστικές κινήσεις, είναι δυνατόν να λάβει κάποιος  διαισθητικά , τηλεπαθητικά και προφητικά μηνύματα. Αν ακόμη γίνει ο απαιτούμενος συντονισμός κραδασμών μπορεί να μαγνητίσουμε μια σκεπτομορφή που επιθυμούμε στο αστρικό επίπεδο και μάλιστα σε σημείο να την υλοποιήσουμε στο φυσικό πεδίο. Το αστρικό πεδίο και το υλικό ή φυσικό πεδίο αλληλοσυνδέονται και μην ξεχνάμε πως για συναισθηματικούς κυρίως λόγους βρισκόμαστε τώρα εδώ.

Σήμερα,  που διεξάγονται οι έσχατες μάχες των Ελλήνων, παράλληλα εδώ και μια εικοσαετία στο αστρικό επίπεδο γίνεται ένας εξελιγμένος  πόλεμος, που αφορά το μέλλον της ανθρωπότητας.
Για το λόγο αυτό προτείνω οι πολλοί να γίνουν ένα και συντoνισμένα να "ταυτιστούν συναισθηματικά", πριν είναι  πολύ αργά για όλους μας. Το θείο δώρο της "ταύτισης", με βάση τα προηγούμενα, σε ένα πλήθος ανθρώπων  μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσον για να εξαφανίσει τις αρνητικές σκεπτομορφές που ενδυναμώνουν τον εχθρό, αλλά  και ν'  ανατρέψει την κατατροφή που πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: