Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ


Το σύμβολο του φωτονίου είναι το ελληνικό γράμμα (γ) .  Το φωτόνιο είναι το κβάντο στη κβαντομηχανική και στη φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων όταν αυτό αναφέρεται στο φως και γενικότερα στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (ενέργεια), ως φορέας των ηλεκτρομαγνητικών αλληλεπιδράσεων.
ΣΕ ΡΟΖ ΜΠΛΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΜΗΤΕΣ ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ  = ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 6041

ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ  = ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΕΣΤΙ = Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ = 991

ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ =  ΦΩΤΟΝΙΑ ΓΑΜΜΑ = 1816

Τα φωτόνια ακτίνων γ παράγονται από ραδιενεργούς πυρήνες και από αστέρια στο διάστημα.

O ΑΡΙΘΜΟΣ  1816 = 454 Χ 4 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΔΙΠΛΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ

Η ΠΥΛΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ = Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΟΥ = Η ΥΛΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΕΙΣ ΦΩΤΟΝΙΑ ΓΑΜΜΑ = 3065
Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ = ΤΟ ΚΥΜΑ ΦΩΤΟΝΙΩΝ Γ΄ = 3414
ΔΑΝΑΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΡΟΠΥΛΗΣ ΤΑΥΓΕΤΟΥ = ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 3613
"Ομάς Ιωκή"

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΦΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ




Η Γαλαξιακή εποπτεία φαίνεται ότι αλλάζει δίνοντας τα Ηνία  σ' έναν άλλον αστερισμό  που είναι γνωστός από την αρχαία Ελλάδα ως Ιερός Ιχθύς.
Το Συμπαντικό  αυτό μυστήριο  υπάρχει προφητικά  κωδικοποιημένο  στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου :  "Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις",
όπου  εδώ περιγράφει ο ποιητής  την  συγκεκριμένη κβαντική  μετάβαση που ευνοεί την άνοδο του Ελληνισμού .....

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Project Mannequin

To Project Mannequin είναι ένα πρόγραμμα για ελέγχου του νου, που διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα στην Αγγλία, όπως για παράδειγμα στη στρατιωτική μονάδα Boscombe Down στο Wiltshire.
Στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών και σατανιστικών κύκλων με απαγωγές παιδιών....

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έρχεται η παγκόσμια άνοδο του Έλληνισμού


Η άνοδος ή η πτώση ενός Ελληνικού Απολλώνιου πολιτισμού στην γη έχει να κάνει με την πολικότητα του ήλιου σε σχέση με την γη. Δηλαδή, όταν ο ήλιος εκμπέμπει σε συγκεκριμένο μήκος στην γη, τότε  έχουμε παγκόσμια  άνοδο του Έλληνισμού...
Αυτό συνδέεται άμεσα με τον λεγόμενο  Μέγα Ενιαυτό, που αποτελεί ένα «Μεγάλο Έτος» κατά το οποίο ο πόλος της Γης, ο οποίος  περιστρέφεται σε ανάδρομη φορά σχηματίζει έναν μέγα κύκλο, ο οποίος αστρονομικά είναι σήμερα γνωστός ως «Μετάπτωση των Ισημεριών» και υπολογίζεται σε 26000 χρόνια.
Το συμπαντικό αυτό  γεγονός πολλοί το συσχετίζουν σήμερα με το ημερολόγιο των Μάγια και με το έτος 2012, είναι κάτι που έγινε στο παρελθόν και θα ξανασυμβεί.