Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ



Βερολίνο: Διεύθυνση Κατασκοπείας και αντικατασκοπείας

Μέγαρο: Νο 74-76

".....Ο Ναύαρχος συνέχισε να είναι  βυθυσμένος στις σκέψεις του, σκεφτόταν το πρόσφατο χωρισμό με την γυναίκα του και, την γελοία αιτία που του παρουσίασε, πως δήθεν το ενδιαφέρον του για τον αποκρυφισμό την είχε κουράσει. Όμως η καρδιά του χτυπούσε δυνατά για την τσιγγάνα που γνώρισε στην Ισπανία σε μια από τις τελευταίες του αποστολές.


Εκείνη η χαρισματική τσιγγάνα τον άγγιξε ψυχικά όσο καμία άλλη γυναίκα. Στο νου του έφερε την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε. Τότε ένιωσε πολύ περίεργα σαν να την γνώριζε πάντοτε.
Σε καθημερινή  βάση είχαν αστρική επαφή μέσω του νερού και της συμπαθητικής μαγείας. Δεν υπήρχαν αποστάσεις παρά μόνο μια βαθιά ψυχική επαφή. Πολλές φορές ένιωθε σαν έφηβος που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για ενωθεί μαζί της.
Μέρα με την μέρα μεγάλωνε ο ερωτάς του και η εξαρτησή του. Εκείνος ζούσε ανάμεσα σε δυο κόσμους. Ο ένας ήταν ο σκληρός κόσμος των μυστικών υπηρεσιών του Γ  Ραιχ, ενώ ο άλλος ήταν ο κόσμος του έρωτας και της μαγείας. Το μόνο που πραγματικά ήθελε ήταν να δραπετεύσει μαζί της και να χαθεί για πάντα στη Βόρεια Ινδία, δίχως να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Ο σκληρός και άδικος πόλεμος τον είχε κουράσει ψυχικά  και σωματικά . Αυτό το αποτυχημένο και μάταιο παιχνίδι του Χίτλερ στοίχισε την καταστροφή και τον όλεθρο. Ζητούσε μια διαφυγή ακόμη κι αν το πλήρωνε με την ζωή του, δεν τον ένοιαζε πια τίποτα παρά μονάχα να είναι μαζί της....."

( Ν. ΑΡΓΥΡΙΟΥ : " Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ" )

Δεν υπάρχουν σχόλια: