Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΕΡΟΝ: "Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑθΗΝΩΝ"



ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΛΦΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ  ΚΑΤΩΘΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΟΨΗΦΙΕΣ :
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑθΗΝΩΝ = ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΜΑΡΤΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΑ = 4460
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4460 = 1115 Χ 4  ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ ΠΛΕΥΡΩΝ 1115.

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η ΓΕΡΜΑΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


 
Mετά το σχέδιο "απαλλοτρίωσης  των τραπεζικών" καταθέσεων στη Κύπρο και την άμεση αντίδραση του Κυπριαού λαού,  ενός λαού,  700.000 χιλιάδων ελληνικών ψυχών, όπου σήμερα κατέχει σε εδαφική έκταση κάτω από το μισό της Μεγαλονήσου. Ωστόσο αυτός ο λαος με το "ΟΧΙ" του, προσκάλεσε τον "απομηχανή θεό" Έτσι μπήκε σε εφαρμογή τις τελευταίες ώρες το "σχέδιο εξόντωσης", ωστόσο ας δούμε τον "αγγελιοφόρο Γερμανοτσολιά" της ελληνικής κυβέρνησης τι μαντάτα φέρνει:
"Ο Γιάννης Στουρνάρας, Ο υπουργός Οικονομικών, μετά τη συνάντηση, που είχε την Πέμπτη με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.... Μεταξύ των άλλων τόνισε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας, στηρίζοντας τις αποφάσεις της, ενώ επεσήμανε ότι ήδη είναι έτοιμο το σχέδιο σε περίπτωση που χρειαστεί να απορροφηθούν τα καταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα..."
Από την άλλη η Ρωσία  για να βοηθήσει την Κύπρο ζητάει  "οικοπεδάκι" στα κοιτάσματα φυσικού αερίου, ναυτική βάση και πολλά άλλα γεωστρατηγικά πρωτεία...
Αν αναρωτιέστε μήπως είναι "στημένο" όλο αυτό που γίνεται μεταξύ  της
ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ  της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ;

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

H ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΑΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ


Πάμε πολύ πίσω στο παρελθόν, την λεγόμενη εποχή των δυο ήλιων,  τότε που η Σελήνη δεν είχε την μορφή και την θέση που έχει σήμερα. Γιατί έπαιζε τον ρόλο του δεύτερου ήλιου. Όλα αυτά πριν την καταστροφή της, που ήταν αποτέλεσμα των  γιγαντιαίων κατοίκων της.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ





Στο πλανήτη Άρη  έδρασε στο απώτατο παρελθόν ένας πολύ εξελιγμένος πολιτισμός, που τελικά καταστράφηκε όταν έφθασε στο τέρμα της εξελιξής του. Ωστόσο επέζησε ένας κατοικός του έχοντας στα χέρια του ασύλληπτη υπερτεχνολογία. Με αυτόν τον μοναδικό κάτοικο του Άρη κατόρθωσαν οι Αμερικανοί να έρθουν σε επαφή εδώ και πάνω από  50 χρόνια. Έτσι έκλεισαν συμφωνία συνεργασίας μαζί του για να μπορέσουν να πάρουν οπλικά συστήματα, αλλά και διάφορους ιούς, που τους χρησιμοποιούν για την μείωση του πληθυσμού της γης.