Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΙΘΩΝ




.... Μόλις ξημέρωσε ο  γέρο-τσιγγάνος γέμισε το μεταλλικό σκεύος με καθαρό  νερό και το έφερε στην αγκαλιά του, διοχετεύοντας όλη του την αγάπη προς αυτό. Το νερό δέχθηκε και αποθήκευσε τα κύμματα της αγάπης του.
Κατόπιν ανασήκωσε με κλειστά μάτια τους δυο αγαπημένους του Λίθους και τους τοποθέτησε μέσα στο νερό.  Αμέσως μετά ξάπλωσε  ακριβώς δίπλα από το μεταλλικό σκεύος για να αρχίσει τον ταπεινό του διαλογισμό.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ




Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Το νερό καλύπτει περίπου το 72% του πλανήτη μας, αλλά και το ανθρώπινο σώμα περιέχει  περίπου κατά 72% νερό. Το νερό πάλι συνδέει τον ανθρώπινο παράγοντα με τους Κοσμικούς Νόμους, διαμέσου της αναπνοής, των καρδιακών παλμών και της κυκλοφορίας του αίματος. Η ανθρώπινη καρδιά χτυπά κατά μέσο όρο περίπου 72 φορές το λεπτό, διοχετεύοντας την ζωτική ενέργεια στο σώμα.

" Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ "



 


24 Μαίου 1941
Μυστική βάση των ΝΑΖΙ



... Ο μικρόσωμος ξερακιανός άντρας έριξε μια ματιά γύρω του και είπε:
" Ωραία είστε εδώ πάνω. Πρέπει να έχουν τα πειραματά μας τέλεια επιτυχία".

" Όχι  όση φαντάζεστε κύριε καθηγητά, ελάτε μαζί μου να δείτε στο μικροσκόπιο", απάντησε σκυθρωπά ο συνταγματάρχης.
Ο επισκέπτης πλησίασε  τα αετίσια μάτια του στο μικροσκόπιο και τακτοποίησε μερικούς διακόπτες . Για αρκετή ώρα παρατηρούσε με πολύ προσοχή κι έπειτα έβγαλε ένα  βαρύ αναστεναγμό αποθώντας το μικροσκόπιο. 
Αρκετή ώρα κοίταζε ο ένας τον άλλον χωρίς να μιλάνε. Τελικά ο συνταγματάρχης ρώτησε απότομα : " Τι θα κάνατε στη θέση μου ;"
Χωρίς να δώσει καμία απάντηση ο επισκέπτης πρόσεχε με μεγάλη ακρίβεια μέσα από το μικροσκόπιο. 
Κατόπιν απάντησε: " Βρισκόμαστε βέβαια σε πειραματικό στάδιο, αλλά βλέπω τις δυσκολίες που έχουν παρουσιαστεί στη τελειοποίησή του. Δεχόμαστε πιέσεις από τον Φύρερ να παραδοθούν τέλεια. Αν μελετούσατε  καλύτερα τα αρχαία χειρόγραφα ίσως ανακαλύψετε κάποια λύση."

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΡΧΕΙΟ ΑΚΑΣΙΚ






Όταν αναφερθούμε στο Αρχείο Ακάσικ ή στα λεγόμενα Ακασικά Αρχεία, εννοούμε ένα είδος δονήσεως. Δηλαδή ας το παρομοιάσουμε περίπου με τα ερτζιανά κύματα, μιας και περιλαμβάνει ήχο.
Στην ουσία μιλάμε για άφθαρτες δονήσεις. Γιατί κάθε γεγονός που έγινε στο παρελθόν εξακολουθεί να υπάρχει ως μορφή δονήσεως. Ακριβώς γι'  αυτό το λόγο στα Ακασικά αρχεία είναι καταγεγραμμένα τα πάντα . Τόσο σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα ξεχωριστά, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.